kuomed-yritys
Kuomed / Yritys

Kumppaninasi terveyttä edistämässä

Kuomed Oy on oftalmologiseen teknologiaan ja kirurgian alan instrumentteihin, tuotteisiin ja kalusteisiin erikoistunut maahantuoja ja palveluntuottaja. Tarjoamme sairaanhoitopiireille, silmäsairaaloille, klinikoille ja optikoille kattavan valikoiman laitteita, tarvikkeita ja instrumentteja sekä niihin liittyvät monipuoliset palvelut.

Haluamme olla niin sairaanhoitopiirien kuin pienempien klinikoiden alan ammattilaisten tukena valitsemassa heille oikeanlaiset tuotteet. Autamme asiakkaitamme löytämään heille sopivimmat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan ja pyrimme jatkuvasti tuomaan markkinoille laadukkaita ja edullisia tuotteita.

Toimintaamme ohjaavat arvot näkyvät selkeästi työssämme; asiakas voi luottaa meihin pienimmissäkin yksityiskohdissa, kehitämme rohkeasti tuotevalikoimaa vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita ja toimimme aina positiivisella asenteella.

Oftalmologian asiantuntija

Kuomed Oy:llä on pitkäaikainen kokemus oftalmologisen teknologian maahantuojana. Silmälaitteet ovat olleet toiminnassa mukana alkaen 1990 – luvulta ja 2010 – luvulta lähtien toiminta on keskittynyt oftalmologiaan.

Tarjoamme silmälääkäreille ja optikoille kattavan valikoiman laitteita ja tarvikkeita ja niihin liittyvät monipuoliset palvelut. Haluamme olla silmälääkärin ja optikon kumppanina auttamassa näkökykyyn liittyvissä ongelmissa.

Olemme alamme johtava yritys ja kasvuhakuinen suunnannäyttäjä. Kaikenkattavasta tuotevalikoimastamme löytyy juuri oikea ratkaisu lähes jokaiseen tarpeeseen. Meillä on vahva osaaminen vaativissakin tutkimus- ja hoitolaitteissa. Intohimomme on tuoda Suomen markkinoille uusia menetelmiä ja teknologioita, jotka auttavat näkökyvyn säilyttämisessä ja parantamisessa.

Oma huolto-organisaatiomme auttaa teknisissä kysymyksissä ja ongelmissa nopeasti ja tehokkaasti. Toimipisteemme on Tampereella, mutta teemme työmme asiakkaidemme luona, joita ovat sairaanhoitopiirit, kuntien silmäklinikat, yksityiset silmäsairaalat ja pienemmät klinikat sekä optikkoliikkeet. Räätälöimme palvelumme vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita.

Kuomedin historia

Kari Koskela perusti Lääkintälaitehuolto Koskela Oy:n vuonna 1981. Alun perin toiminta keskittyi audiologiaan, kuten kuulokojeiden huoltoon. Silmälaitteet tulivat mukaan 1990-luvun lopulla ja Kuomed-nimi otettiin käyttöön vuonna 1998. Tampereen Laserklinikka Oy osti Kuomed Oy:n vuonna 2008.

Vuoden 2011 alusta Kuomed on keskittynyt oftalmologiaan. Liiketoimintakaupan seurauksena 1.1.2011 audiologian liiketoimintayksikkö irtaantui Kuomedista ja aloitti omana yrityksenään, Kuomed Kuulostudiona.

Vuonna 2016 Kuomed muuttui jälleen yrittäjävetoiseksi, kun pitkäaikaiset työntekijät Markus Jääskeläinen ja Ilpo Haapalahti ostivat yrityksen itselleen.

Pyydä tarjous