SciCan Statim G4 autoklaavi

Lisätiedot:

SciCanin Statim G4 kasettiautoklaavi sopii niin pienille kuin suurillekin klinikoille. Nopeat ja innovatiiviset Statim-autoklaavit ovat 50 vuoden kehitystyön tulos, eikä ihme, että ne ovat yksi suosituimmista ja myydyimmistä autoklaaveista maailmassa. Statim autoklaaveja käytetään yli 90 maassa.

Statimin autoklaaveissa on oma patentoitu sterilointimenetelmänsä. Perinteisistä autoklaaveista poiketen Statim lämmittää vain hyvin pienen määrän vettä jokaista sterilointia varten. Siksi Stamin on niin nopea. Tarvittava vesihöyry saadaan muodostumaan jo muutamassa sekunnissa.

Statim poistaa sterilointikammion ilman positiivisten painepulssien ja patentoidun höyryinjektiosysteemin avulla. Menetelmä on erittäin hellä instrumenteille.

LCD-näytön ansiosta Statim G4 autoklaavia on todella helppo käyttää. Statim G4 on myös kytkettävissä verkkoon. Laite voi esimerkiksi lähettää vikatilanteessa automaattisesti huoltokutsun huoltomiehelle.

Stamin steriloin instrumentit 8 minuutissa ja näin ollen SciCanin autoklaavi on 5x nopeamman kuin perinteinen autoklaavi. Nopeuden mahdollistaa patentoitu höyrynmuodostustekniikka, Statim Dri-Tec kuivausteknologia ja kasettikotelon ohuet seinät, jotka kuumenevat ja jäähtyvät nopeasti.

Statim 2000 G4 käyttää kuivaustekniikkana Dri-Tec C -konvektiolämpöä. Statim 2000 G4 käyttää hyväkseen laitteen steriloinnin yhteydessä syntynyttä lämpöä, jonka laite on steriloinnin aikana kerännyt talteen. Kuivaus kestää 10 minuuttia.

Statim 5000 G4 käyttää Dri-Tec R -kuivaustekniikkaa: uniikit kuivauslevyt tuottavat lämpöä sterilointikammioon, josta se siirtyy suoraan steriloitaviin instrumentteihin taaten erinomaisen kuivaustuloksen. Kuivaus kestää 15 minuuttia.

SciCan Statim G4 autoklaavi täyttää kaikki EN13060 standardin vaatimukset.

G4 kasettiautoklaavista on valittavissa 2 kokoa:

Statim 2000 G4 (pienempi):

  • Laitteen koko: 48,3cm x 41,5cm x 15cm
  • Kasetin koko: 28cm x 18cm x 3,5cm
  • Paino: 21kg (ilman vettä)

Statim 5000 G4 (isompi):

  • Laitteen koko: 57,7cm x 41cm x 19cm
  • Kasetin koko: 38cm x 18cm x 7,5cm
  • Paino: 33kg (ilman vettä)