Ziemer FEMTO LDV – kaihi

Lisätiedot:

Ziemer FEMTO LDV -femtosekuntilaserilla voi tehdä kapsulotomian, tunnelin ja apuaukot sekä mykiön pilkkomisen. Lisäksi on mahdollista tehdä astigmatiaa korjaavia relaksoivia viiltoja. Kaihifemton tekemä capsulorhexis on täysin pyöreä ja keskellä, mikä takaa tekomykiön asettumisen oikealle paikalle ja parhaan hyödyn.

FEMTO LDV:ssä on sisäänrakennettu korkearesoluutioinen OCT, joka tunnistaa automaattisesti kudosten reunat (mykiö, kapselipussi, iiris ja sarveiskalvo). OCT:n avulla leikkausta voi säätää intraoperatiivisesti.

Tehokkuus: Saumaton integraatio

  • FEMTO LDV on hyvin kompakti. Sen voi liittää osaksi olemassa olevaa työnkulkua, ja se sopii käytettäväksi kaikkien leikkaustasojen, mikroskooppien ja kaihilaitteiden kanssa. Potilasta ei tarvitse siirtää laseroinnin takia.

Ainutlaatuinen matalan energian teknologia

  • FEMTO LDV käyttää erittäin suurta pulssien toistotaajuutta ja hyvin pientä pulssienergiaa. Lisäksi laserpulssit ovat kooltaan pieniä ja huipputarkasti fokusoituja. Siksi leikkausjälki on tarkkuudeltaan omaa luokkaansa.

Helppo käytettävyys

  • FEMTO LDV:n käyttö on joustavaa. Laitetta voi siirrellä ja sitä voi käyttää eri asennoissa. Laite kalibroi itse itsensä. Laitteen käsittely leikkauksessa on helppoa ja nopeaa.

Kompakti laite

  • FEMTO LDV:n koko (lattiapinta-ala) on vain 1 x 0,6 m ja siinä on pyörät alla. Laitteen voi siirtää leikkaussalista toiseen tai jopa klinikasta toiseen ilman mitään säätö- tai kalibrointitoimenpiteitä.

Monipuolisuus

  • FEMTO LDV on todellinen All-in-One-ratkaisu. Sitä voi käyttää kaihikirurgian lisäksi myös refraktiiviseen kirurgiaan ja sarveiskalvokirurgiaan.