Monipuoliset palvelut asennuksesta huoltoon

Hankkiessasi laitteita ja tarvikkeita Kuomedista, saat käyttöösi myös monipuoliset tukipalvelumme – tuotteen koko elinkaaren ajan. Koulutettu huoltohenkilökuntamme varmistaa tuotteiden turvallisen toiminnan ja auttaa nopeasti mahdollisissa vikatilanteissa.

Tarvitsetko apua laitteiston hankinnassa? Asennuksessa? Käytössä? Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Ota yhteyttä ja räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut

Kuomedin asiantuntemus on käytössäsi jo ennen kuin tarkalleen tiedät, mitä tarvitset. Tulemme mukaan hankintaprosessiisi heti alussa ja kartoitamme yhdessä tarpeesi ja niihin sopivimmat ratkaisut. Kattava tuotevalikoimamme antaa monenlaisia mahdollisuuksia ratkaista tarpeesi. Tuotevalikoimaan voit tutustua tästä.

Voimme tarjota useimmat tuotteet koekäyttöön päätöksenteon tueksi. Pääset itse tutustumaan tuotteeseen ja sen toimintoihin ja voit vakuuttua tuotteen sopivuudesta tarpeisiisi. Näin varmistamme etukäteen, että tuote vastaa odotuksiasi ja sopii käyttötarkoituksiisi.

Edullinen leasing

Tarjoamme edullista leasingrahoitusta yhdessä leasingyhtiön kanssa. Leasingsopimuksella maksat laitteista kuukausivuokraa. Kun etukäteen sovittu vuokra-aika päättyy, voit halutessasi lunastaa laitteen omaksi tai vaihtaa sen uudempaan. Leasingmaksut ovat ALV-vähennyskelpoisia menoja.

Leasing on sinulle vaivaton tapa hoitaa rahoitus. Teemme puolestasi kaikki tarvittavat rahoituslaskelmat ja -hakemukset.

Laitteet turvallisesti käyttökuntoon

Asennamme meiltä ostetut laitteet asiakkaan haluamaan paikkaan. Asennuksen tekee laitevalmistajan kouluttama huoltomiehemme.

Asennuksen yhteydessä teemme kaikki tarvittavat tarkastukset ja mittaukset. Näin varmistamme, että laitteiden käyttö on turvallista.

Kattava koulutus asiakkaan luona

Tuotteen hintaan kuuluu perusteellinen käyttökoulutus, jotta pystyt hyödyntämään laitetta parhaalla mahdollisella tavalla. Pidämme käyttökoulutuksen haluamassasi paikassa sinulle sopivana ajankohtana.

Meiltä voi pyytää tuotteille ja laitteille myös lisäkoulutusta myöhemmin. Meiltä saat tukea, kun sinun tarvitsee päivittää tietojasi tai kaipaat koulutusta uusille käyttäjille.

Helpdesk apunasi – tänään ja huomenna

Kuomed on kumppanisi. Asiakkaanamme voit kysyä apua mihin tahansa asiaan liittyen.

Saat meidät kiinni täältä tai numerosta 045 874 3663.

Tekninen tukemme vastaa kysymyksiisi ja neuvoo kaikissa teknisissä asioissa support@kuomed.fi tai numerosta 040 568 7442.

Lataa etätuki

Sovitko etätuesta huoltomme kanssa? Lataa etätuki tästä.

Takuu- ja ylläpitohuollot ammattitaidolla

Ammattitaitoinen ja kokenut huoltohenkilökuntamme varmistaa laitteistosi toimivuuden ja turvallisuuden koko sen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavasti valmistajan ohjeiden mukaiset takuu- sekä ylläpitohuollot.

Huoltomme kykenee palvelemaan sinua nopeasti, mikäli laitteesi vikaantuu yllättäen. Tilaa huolto numerosta 040 568 7442 tai laita sähköpostia keijo.matilainen(at)kuomed.fi .

Tarjoamme myös kiinteähintaisia ja kaiken kattavia huoltosopimuksia suurimmille laitteillemme. Vuosisopimuksen valittuasi sinun ei tarvitse huolehtia laitteesta – määräaikaishuoltojen lisäksi sopimukseen lukeutuvat myös vikahuollot varaosineen.