Kumppanisi silmäterveyttä edistämässä

Kuomed Oy on oftalmologisen teknologian sekä kirurgian alan instrumentteihin ja kalusteisiin erikoistunut maahantuoja ja palveluntuottaja. Olemme yrittäjävetoinen, tamperelainen yritys.

Tarjoamme sairaanhoitopiireille, silmäsairaaloille, klinikoille ja optikoille kattavan valikoiman laadukkaita laitteita, tarvikkeita ja instrumentteja sekä niihin liittyviä palveluita. Tuotevalikoimaan voit tutustua tästä. Pidämme jatkuvasti huolta tuotevalikoimastamme ja olemme tukena valitsemassa oikeanlaiset tuotteet. Olemme luotettava kumppani ja hintamme ovat aina kilpailukykyiset.

Meillä on vahva osaaminen vaativimmissakin tutkimus- ja hoitolaitteissa.  Tuomme Suomen markkinoille uusia menetelmiä ja teknologioita, jotka auttavat näkökyvyn säilyttämisessä ja parantamisessa.

Oma huolto-organisaatiomme auttaa teknisissä kysymyksissä ja ongelmissa nopeasti sekä tehokkaasti. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta teemme työmme asiakkaidemme luona. Asiakkaisiimme lukeutuvat mm. sairaanhoitopiirit, yksityiset silmäsairaalat ja pienemmät klinikat sekä optikkoliikkeet – ympäri Suomen.

Kuomedin historia

Kuomedin historaa lähtee liikkeelle vuodesta 1981. Alun perin toiminta keskittyi audiologiaan, kuten kuulokojeiden huoltoon. Silmälaitteet tulivat mukaan 1990-luvun lopulla ja Kuomed-nimi otettiin käyttöön vuonna 1998. Nykyään Kuomed on keskittynyt oftalmologiaan.

Kuomedin pitkäaikaiset työntekijät Markus Jääskeläinen ja Ilpo Haapalahti ovat omistaneet yrityksen vuodesta 2016 lähtien.