Kumppanisi silmäterveyttä edistämässä

Kuomed Oy myy lääketieteellisiä laitteita, tarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita terveydenhuollon ammattilaisille. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, yksityiset klinikat ja sairaalat sekä optikkoliikkeet. Olemme myymiemme tuotteiden maahantuoja. Meillä on vahva osaaminen vaativissa silmäntutkimus- ja hoitolaitteissa. Huollamme myymämme laitteet itse.

Arvot

Toimintamme perustuu arvoihimme, joita ovat palvelu, luottamus ja kohtuullisuus. Koko henkilökuntamme on sitoutunut arvoihimme. Korostamme toiminnassamme asiakaskeskeisyyttä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamista. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Ympäristö

Meille ympäristö on tärkeä. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja ympäristöstä huolehtimiseen. Käytössämme on ISO 14001 -standardin mukainen ympäristöjärjestelmä.

Laatu

Kehitämme toimintaamme ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeihin perustuvan johtamisjärjestelmän avulla. Sitoudumme asiakkaidemme palveluun, toimintamme jatkuvaan kehittämiseen sekä vastuullisuuteen sidosryhmiämme kohtaan.

Kuomedin johto on asettanut tavoitteet, jotka koskevat asiakastyytyväisyyttä, potilasturvallisuutta, kestävää kehitystä ja taloudellista kannattavuutta. Seuraamme tavoitteiden toteutumista systemaattisesti.

Historia

Kuomedin historia alkaa vuodesta 1981. Alun perin toiminta keskittyi audiologiaan, kuten kuulokojeiden huoltoon. Silmälaitteet tulivat mukaan 1990-luvun lopulla ja Kuomed-nimi otettiin käyttöön vuonna 1998. Nykyään Kuomed on keskittynyt oftalmologiaan.

Kuomedin pitkäaikaiset työntekijät Markus Jääskeläinen ja Ilpo Haapalahti ovat omistaneet yrityksen vuodesta 2016 lähtien.