Kumppanisi terveyttä edistämässä

 

Kuomed Oy on luotettavasti palveleva oftalmologisen teknologian sekä kirurgian alan instrumentteihin, tuotteisiin ja kalusteisiin erikoistunut maahantuoja ja palveluntuottaja. Tarjoamme sairaanhoitopiireille, silmäsairaaloille, klinikoille ja optikoille kattavan valikoiman laadukkaita laitteita, tarvikkeita ja instrumentteja sekä niihin liittyviä palveluita. Tuotevalikoimaan voit tutustua tästä.

Kuomed on tukena valitsemassa oikeanlaiset tuotteet. Tarjoamme kilpailukykyisiä tuotteita ja uusimpia teknologioita edulliseen hintaan, ja pidämme jatkuvasti huolta tuotevalikoimastamme.

Toimintaamme ohjaa kolme arvoa: luottamus, edullisuus ja auttamisen ilo.

 

Kuomed – oftalmologian asiantuntija

Kuomed Oy:llä on pitkäaikainen kokemus oftalmologisen teknologian maahantuojana. Silmälaitteet ovat olleet toiminnassa mukana alkaen 1990-luvulta ja 2010-luvulta lähtien toiminta on keskittynyt oftalmologiaan.

 

Tarjoamme silmälääkäreille ja optikoille kattavan valikoiman laitteita ja tarvikkeita sekä niihin liittyvät monipuoliset palvelut. Kuomed on luotettava kumppani, jolla on edulliset hinnat. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy oikea ratkaisu lähes jokaiseen tarpeeseen. Meillä on vahva osaaminen vaativimmissakin tutkimus- ja hoitolaitteissa. Intohimomme on tuoda Suomen markkinoille uusia menetelmiä ja teknologioita, jotka auttavat näkökyvyn säilyttämisessä ja parantamisessa.

 

Oma huolto-organisaatiomme auttaa teknisissä kysymyksissä ja ongelmissa nopeasti sekä tehokkaasti. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta teemme työmme asiakkaidemme luona. Asiakkaisiimme lukeutuvat mm. sairaanhoitopiirit, kuntien silmäklinikat, yksityiset silmäsairaalat ja pienemmät klinikat sekä optikkoliikkeet – ympäri Suomen.

Kuomedin historia

Kari Koskela perusti Lääkintälaitehuolto Koskela Oy:n vuonna 1981. Alun perin toiminta keskittyi audiologiaan, kuten kuulokojeiden huoltoon. Silmälaitteet tulivat mukaan 1990-luvun lopulla ja Kuomed-nimi otettiin käyttöön vuonna 1998. Tampereen Laserklinikka Oy osti Kuomed Oy:n vuonna 2008.

Vuoden 2011 alusta Kuomed on keskittynyt oftalmologiaan. Liiketoimintakaupan seurauksena 1.1.2011 audiologian liiketoimintayksikkö irtaantui Kuomedista ja aloitti omana yrityksenään, Kuomed Kuulostudiona.

Vuonna 2016 Kuomed muuttui jälleen yrittäjävetoiseksi, kun pitkäaikaiset työntekijät Markus Jääskeläinen ja Ilpo Haapalahti ostivat yrityksen itselleen.

Jätä yhteydenottopyyntö