OCT-laite silmänpohjakameralla Revo FC

Lisätiedot:

Optopol Revo FC on täysin automaattinen OCT-laite laadukkaalla silmänpohjakameralla. Tutkimus nopeutuu huomattavasti, kun samalla laitteella voi ottaa samanaikaisesti tarkkoja OCT- ja silmänpohjakuvia. Yhdistelmälaitteen kuvanlaatu on erinomainen ja erottelukyky korkea. Erinomainen kuvanlaatu mahdollistaa hyvien seurantatutkimusten tekemisen. Tekoälypohjainen sarveiskalvon kerroksien tunnistaminen lisää laitteen tarkkuutta.

Revo FC -mallista on kaksi versiota, perusmalli Revo FC ottaa 80 000 A- scan leikettä sekunnissa ja nopeampi Revo FC 130 malli ottaa 130 000 A-scania sekunnissa.

OCT -laitteen AccuTrack -teknologia seuraa reaaliaikaisesti katsetta (eye tracking) ja iTracking -teknologia kompensoi silmän tahattomat liikkeet. Tekoälyyn perustuva DeNoise -teknologia vähentää kuvissa esiintyvää kohinaa ja parantaa yksityiskohtien näkyvyyttä. Full range -teknologia tarjoaa suuremman syvyyden skannaukset. Ominaisuuden avulla voidaan tutkia myös erittäin myooppiset silmät.

Silmänpohjakamera

Laadukas 12,3 megapixelin non-mydriaattinen silmänpohjakamera tuottaa tarkat 45 asteen värikuvat. Kamera on täysin automatisoitu, turvallinen ja helppo käyttää. Minimi pupillin koko 3,3 mm.

Macula OCT

3D-kuvauksella saadaan tarkka ja kattava analyysi. Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti kahdeksan retinan kerrosta.

Papilla OCT

Markkinoiden monipuolisin glaukoomaohjelmisto analysoi näköhermonpään hermosäiekerroksen, gangliosolukerroksen ja epäsymmetrian.

Wide Field OCT

Jopa 15 mm leveä laajakulmaleike silmänpohjasta, mikä kattaa makulan ja papillan. Full range -ominaisuus mahdollistaa erittäin myooppisten silmien tutkimuksen.

Etuosa OCT

Etuosatutkimuksen kuvanlaatu on niin hyvä, että esimerkiksi LASIK-läpän paksuus on mahdollista mitata. Full range -ominaisuus mahdollistaa koko etukammion kattavan kuvan.

Topografia OCT*

Topografia-lisäosa tarjoaa yksityiskohtaiset kartat sarveiskalvon kaarevuudesta. Sarveiskalvon etu- ja takaosan kaarevuuskarttojen sekä sarveiskalvon paksuuskartan avulla ohjelma pystyy tarjoamaan täsmällistä tietoa myös sarveiskalvon nettovoimasta.

Angiografia OCT*

Angiografia-lisäosan avulla pystytään tarkastelemaan verkkokalvon mikroverisuonitusta noninvasiivisesti ja ilman väriaineita. Verisuonitusta on mahdollista tarkastella sekä keskeisillä että perifeerisillä alueilla. Angiongrafia mosaiikki tuottaa erittäin yksityiskohtaisia kuvia suurelta verkkokalvon alueelta. Erittäin nopea kuvannus – perusresoluutiolla 1,6 sekuntia ja korkealla resoluutiolla 3 sekuntia.

Biometria OCT*

Biometria-lisäosa myopia- kontrolliin. Biometria – lisäosa mahdollistaa OCT-tekniikan hyödyntämisen silmän rakenteiden mittaamisessa silmän akselilla.

IOL-LASKURI*

Biometriamittaukset ja topografiamittaukset voidaan automaattisesti siirtää monipuoliseen IOL-laskuriin. IOL-laskuri on saatavilla vain biometria lisäosan kanssa.

Tilan tarve

Revo FC on kooltaan kompakti laite eikä vaadi paljoa tilaa. Potilas ja tutkija voivat olla joko samalla puolella tai eri puolella laitetta, mikä tekee tilankäytöstä joustavaa.

Hinta

Revo FC on moniin kilpailijoihinsa nähden huomattavan edullinen OCT-laite. Hinta-laatusuhteeltaan se on ylivoimainen.

Dicom

Laitteessa on dicom-yhteensopivuus.

* Lisäohjelmistot (erikseen tilattavissa)

Mahdollisuus lisätä OCT-angiografia, topografia OCT, biometria OCT ja IOL-laskuri.