OCT-laite silmänpohjakameralla Revo FC

Lisätiedot:

Optopol Revo FC on täysin automaattinen OCT-laite laadukkaalla silmänpohjakameralla. Tutkimus nopeutuu huomattavasti, kun samalla laitteella voi ottaa samanaikaisesti tarkkoja OCT- ja silmänpohjakuvia. Yhdistelmälaitteen kuvanlaatu on erinomainen ja erottelukyky korkea. Erinomainen kuvanlaatu mahdollistaa hyvien seurantatutkimusten tekemisen.

Silmänpohjakamera

Laadukas 12,3 megapixelin non-mydriaattinen silmänpohjakamera tuottaa tarkat 45 asteen värikuvat. Kamera on täysin automatisoitu, turvallinen ja helppo käyttää. Minimi pupillin koko 3,3 mm.

Retina OCT

3D-kuvauksella saadaan tarkka ja kattava analyysi. Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti kahdeksan retinan kerrosta.

Glaukooma OCT

Markkinoiden monipuolisin glaukoomaohjelmisto analysoi näköhermonpään, hermosäiekerroksen, ganglionsolukerroksen ja epäsymmetrian.

Etuosa OCT

Tavalliseen etuosatutkimukseen ei tarvita lisälinssiä. Kuvanlaatu on niin hyvä, että esimerkiksi LASIK-läpän paksuus on mahdollista mitata. Etuosa-adapterilinssin avulla voi ottaa laajakuvia kulmasta kulmaan.

Tilan tarve

Revo FC on kooltaan hyvin kompakti laite säästäen tilaa. Lisäksi sekä potilas että tutkija voivat olla joko samalla puolella tai eri puolella laitetta, mikä tekee tilankäytöstä joustavaa.

Hinta

Revo FC on moniin kilpailijoihinsa nähden huomattavan edullinen. Hinta-laatusuhteeltaan se on ylivoimainen.

Dicom

Laitteessa on dicom-yhteensopivuus.

Lisäohjelmistot

Mahdollisuus lisätä OCT-angiografia, biometria OCT ja topografia OCT.