OCT-laite Revo NX

Lisätiedot:

Optopol Revo NX on täysin automaattinen OCT-laite huippuominaisuuksilla. Yhdellä napin painalluksella voi tutkia retinan, näköhermonpään tai silmän etuosan. Angiografia-, biometria- ja topografia-lisäosat tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää laitetta vielä monipuolisemmin.

Revo NX:n kuvanlaatu on erinomainen ja erottelukyky korkea, mikä mahdollistaa hyvien seurantatutkimusten tekemisen. Uusi tekoälyalgoritmeihin perustuva DeNoise-teknologia vähentää entisestään kuvissa esiintyvää kohinaa ja parantaa yksityiskohtien näkyvyyttä.

Retina OCT

3D-kuvauksella saadaan tarkka ja kattava analyysi. Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti kahdeksan retinan kerrosta.

Glaukooma OCT

Markkinoiden monipuolisin glaukoomaohjelmisto analysoi näköhermonpään  hermosäiekerroksen, gangliosolukerroksen ja epäsymmetrian.

Etuosa OCT

Tavalliseen etuosatutkimukseen ei tarvita lisälinssiä. Kuvanlaatu on niin hyvä, että esimerkiksi LASIK-läpän paksuus on mahdollista mitata. Etuosa-adapterilinssin avulla voi ottaa laajakuvia kulmasta kulmaan. Uusi Full range -ominaisuus mahdollistaa jopa koko etukammion kattavan kuvan.

Topografia OCT*

Uraauurtava topografia-lisäosa tarjoaa yksityiskohtaiset kartat sarveiskalvon kaarevuudesta. Sarveiskalvon etu- ja takaosan kaarevuuskarttojen sekä sarveiskalvon paksuuskartan avulla ohjelma pystyy tarjoamaan täsmällistä tietoa myös sarveiskalvon nettovoimasta.

Angiografia OCT*

Angiografia-lisäosan avulla pystytään tarkastelemaan verkkokalvon mikroverisuonitusta noninvasiivisesti ja ilman väriaineita. Verisuonitusta on mahdollista tarkastella sekä keskeisillä että perifeerisillä alueilla.

Biometria OCT*

Innovatiivinen biometria-lisäosa mahdollistaa OCT-tekniikan hyödyntämisen silmän rakenteiden mittaamisessa silmän akselilla. Biometriamittaukset voidaan automaattisesti siirtää ohjelmiston tarjoamaan monipuoliseen IOL-laskuriin.

Tilan tarve

Revo NX on kooltaan hyvin kompakti laite säästäen tilaa. Lisäksi sekä potilas että tutkija voivat olla joko samalla puolella tai eri puolella laitetta, mikä tekee tilankäytöstä joustavaa.

Hinta

Revo NX on moniin kilpailijoihinsa nähden huomattavan edullinen OCT-laite. Hinta-laatusuhteeltaan se on ylivoimainen.

Dicom

Laitteessa on dicom-yhteensopivuus.

* Lisäohjelmistot (erikseen tilattavissa)

Mahdollisuus lisätä OCT-angiografia, biometria OCT ja topografia OCT.