OCT-laite Revo NX 130

Lisätiedot:

Optopol Revo NX 130 on markkinoiden nopein OCT-laite ja täysin automaattinen. Yhdellä napin painalluksella voi tutkia retinan, näköhermonpään tai silmän etuosan. Angiografia-, biometria- ja topografia-lisäosat tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää laitetta vielä monipuolisemmin.

Revo NX 130:n kuvanlaatu on erinomainen ja erottelukyky korkea, mikä mahdollistaa hyvien seurantatutkimusten tekemisen. Revo NX 130 ottaa 130 000 A-scania sekunnissa. Ohjelmiston tekoälypohjainen sarveiskalvon kerroksien tunnistaminen lisää laitteen tarkkuutta.

OCT -laitteen iTracking -teknologia kompensoi silmien tahattomat liikkeet. Tekoälyyn perustuva DeNoise -teknologia vähentää kuvissa esiintyvää kohinaa ja parantaa yksityiskohtien näkyvyyttä. Full range -teknologia tarjoaa suuremman syvyyden skannaukset. Ominaisuuden avulla voidaan tutkia myös erittäin myooppiset silmät.

Macula OCT

3D-kuvauksella saadaan tarkka ja kattava analyysi. Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti kahdeksan retinan kerrosta.

Papilla OCT

Markkinoiden monipuolisin glaukoomaohjelmisto analysoi näköhermonpään hermosäiekerroksen, gangliosolukerroksen ja epäsymmetrian.

Wide Field OCT

Jopa 15 mm leveä laajakulmaleike silmänpohjasta, mikä kattaa makulan ja papillan. Full range -ominaisuus mahdollistaa erittäin myooppisten silmien tutkimuksen.

Etuosa OCT

Etuosatutkimuksen kuvanlaatu on niin hyvä, että esimerkiksi LASIK-läpän paksuus on mahdollista mitata. Full range -ominaisuus mahdollistaa koko etukammion kattavan kuvan.

Topografia OCT*

Topografia-lisäosa tarjoaa yksityiskohtaiset kartat sarveiskalvon kaarevuudesta. Sarveiskalvon etu- ja takaosan kaarevuuskarttojen sekä sarveiskalvon paksuuskartan avulla ohjelma pystyy tarjoamaan täsmällistä tietoa myös sarveiskalvon nettovoimasta.

Angiografia OCT*

Angiografia-lisäosan avulla pystytään tarkastelemaan verkkokalvon mikroverisuonitusta noninvasiivisesti ja ilman väriaineita. Verisuonitusta on mahdollista tarkastella sekä keskeisillä että perifeerisillä alueilla. Angiongrafia mosaiikki tuottaa erittäin yksityiskohtaisia kuvia suurelta verkkokalvon alueelta. Erittäin nopea kuvannus – perusresoluutiolla 1,6 sekuntia ja korkealla resoluutiolla 3 sekuntia.

Biometria OCT*

Biometria-lisäosa myopia- kontrolliin. Biometria – lisäosa mahdollistaa OCT-tekniikan hyödyntämisen silmän rakenteiden mittaamisessa silmän akselilla.

IOL-LASKURI*

Biometriamittaukset ja topografiamittaukset voidaan automaattisesti siirtää monipuoliseen IOL-laskuriin. IOL-laskuri on saatavilla vain biometria lisäosan kanssa.

Tilan tarve

Revo NX 130 on kooltaan kompakti laite eikä vaadi paljoa tilaa. Potilas ja tutkija voivat olla joko samalla puolella tai eri puolella laitetta, mikä tekee tilankäytöstä joustavaa.

Hinta

Revo NX 130 on moniin kilpailijoihinsa nähden huomattavan edullinen OCT-laite. Hinta-laatusuhteeltaan se on ylivoimainen.

Dicom

Laitteessa on dicom-yhteensopivuus.

* Lisäohjelmistot (erikseen tilattavissa)

Mahdollisuus lisätä OCT-angiografia, topografia OCT, biometria OCT ja IOL-laskuri.